SAN Blàs Cà ceres
Πόλεις, cà ceres 10 του Μαρτίου το 2008
Σε Cà ceres από τις ζώνες ο άσσος ¼ mà s antigà της πόλης είναι κανονικός να είναι με τις οδούς, τα καθίσματα και τις υποδομές demà s με τα ονόματα των Αγίων, και το σίγουρο podÃa να μην στερηθεί το SAN Blà s και το κάθισμά του.
Η επίσκεψη σήμερα ήταν εν μέρει για την επαλήθευση που το αγαθό tenÃa συγκρατεί για να γλιστρήσει μέσα prà ³ τα ximos dÃas
Αλλά των φωτογραφιών βημάτων tomé αρκετά (ή εκείνος ο δημιουργώ
)
Το festividad του SAN Blas είναι dÃa 3 του Φεβρουαρίου, το romerÃa στο ερημητήριό του (σήμερα ήδη κοινότητα) είναι καμένος αυτός ο ίδιος dÃa των κεριών δηλαδή, το vÃspera του santo. Περιβάλλει του ερημητηρίου της αφθονίας SAN Blas των cacereñas δέντρων χρένου jà ³ που λάμπει το ντυμένο tÃpico campuza και το όμορφο pañuelo «καρπουζιού» ή «χιλίων περίπλοκων χρωμάτων» επάνω και των moños artÃsticos «του σύρτη».

Κοινότητα του SAN Blà s.

Στην πορεία κάπου, (αγαθό εάν, στο νεκροταφείο που είναι σωστό κατά το πέρασμα της λεωφόρου).

Γλυπτό του καθίσματος.
Σχετικοί σχολιασμοί:


















Deja un comentario